Seleccionar página

Clases online

Cargando
Introduce el código y haz click en 'Conectar'
Introduce tu código de reunión
{{ error_message }}

Desde un dispositivo móvil, necesitarás instalar la aplicación de Jitsi
Enlace generado. Haz click en Go! para conectar. Go!

 | Escribe el código y clica a Conectar

 

Oferim alternatives d’aprenentatge. Volem mantenir la nostra activitat i els nostres cursos a resguard de covid-19 per aquesta raó hem implantat en el nostre treball diari aquesta modalitat, és una manera de mantenir-nos en contacte i poder continuar treballant com si estiguéssim en l’acadèmia de manera normal.

Així que si vols més informació sobre les nostres classes presencials o en modalitat online no dubtis a contactar amb nosaltres estarem encantades de poder resoldre els teus dubtes i ser l’alternativa que necessites en el teu aprenentatge de l’Anglès

L’experiència de l’últim any ens ha fet evolucionar i adaptar-nos segons les condicions ho demanaven. Per part nostra ens comprometem a sempre que ens sigui possible procurar adaptar-nos a les circumstàncies de la millor manera que puguem perquè els nostres alumnes no deixin d’aprendre.

 

 

Ofrecemos alternativas de aprendizaje. Queremos mantener nuestra actividad y nuestros cursos a resguardo de covid-19 por esta razón hemos implantado en nuestro trabajo diario esta modalidad, es una manera de mantenernos en contacto y poder continuar trabajando cómo si estuviéramos en la academia de manera normal.
Así que si quieres más información sobre nuestras clases presenciales o en modalidad en línea no dudes a contactar con nosotros estaremos encantadas de poder resolver tus dudas y ser la alternativa que necesites en tu aprendizaje del Anglès
La experiencia del último año nos ha hecho evolucionar y adaptarnos según las condiciones lo pedían. Por nuestra parte nos comprometemos a siempre que nos sea posible procurar adaptarnos a las circunstancias de la mejor manera que podamos porque nuestros alumnos no dejen de aprender.