consejos ingles blog estudia inglés

This is the sign you’ve been looking for

Us volem oferir c𝐨𝐧𝐬𝐞𝐥𝐥𝐬 𝐩𝐞𝐫 𝐚𝐩𝐫𝐞𝐧𝐝𝐫𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐥𝐞̀𝐬 𝐢 𝐩𝐞𝐫 𝐚 𝐥𝐚 𝐯𝐢𝐝𝐚 𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥!

“Aquest és el senyal que has estat buscant”

“Esta es al señal que has estado buscando”

“This is the sign you’ve been looking for”

El consell

A la vida trobes senyals que a vegades sense voler et fan prendre decisions importants. Estaves buscant un motiu i trobes una paraula, un llibre o sents una música que et fa el clic, el senyal que allò que estaves buscant ho has trobat.

Gramaticalment aquesta frase té molts components importants, la utilització d’un PRESENT PERFECT. El “present perfect” s’empra per a assenyalar un vincle entre el present i el passat. El temps en què transcorre l’acció és anterior al present però inespecífic i, sovint, recau un major interès sobre el resultat que sobre la pròpia acció. 

El “present perfect” s’utilitza per a descriure en aquest cas és una acció o situació iniciada en el passat i que continua en el present o com una acció realitzada durant un període de temps encara no conclòs.

Com sempre això és un consell per a la vida en general també.  A face2face, volem fer créixer el coneixement dels nostres alumnes i reforçar tots els valors positius que ens siguin possibles, per el bé de la nostra ment, per a l’esperit i sobretot per aprendre, idiomes o el que faci falta.

 

Logo Face2face
Direcció

Travessera de Sant Pau, 1
43202 Reus (Tarragona)

confianza enseñanza cambra de comerç
Direcció

Travessera de Sant Pau, 1
43202 Reus (Tarragona)

Logo Face2face
confianza enseñanza cambra de comerç